Wie ben ik

 

Als geen ander

Natuur als heelmeester

Als geen ander

Natuur als heelmeester

Wie ben ik?

Al jaren ben ik werkzaam in beroepen waarbij je met mensen werkt. In de opleidingen voor deze beroepen heb ik geleerd ook naar mezelf te kijken, ik heb mezelf beter leren kennen. Nog elke dag leer ik in contact met andere mensen.

Ik ben zelf hoogsensitief en dat kan soms lastig zijn maar in mijn werk als coach is het zeker mijn kracht. In de natuur kan ik mezelf zijn, en zeker als hoogsensitief mens is de natuur mijn "medicijn" in moeilijke tijden.

 

Ook ik heb pijnlijke, verdrietige, moeilijke tijden in mijn leven meegemaakt en zal zeker nog meer mee gaan maken. Door te leren er op een andere manier naar te kijken en er mee om te leren gaan, heb ik alles verwerkt en een plekje kunnen geven.

Doordat ik zelf hooggevoelig ben kan ik mij goed in de ander verplaatsen waardoor er vaak snel duidelijk word wat er bij de ander speelt.

 

Blij zijn met wat je hebt, genieten van kleine dingen en loslaten wat je niet nodig hebt zijn een paar lessen die ik geleerd heb en nog altijd leer.

 

De wens om anderen te helpen zichzelf te helpen, laten zien dat lichaam en geest elkaar beinvloeden en één zijn, is nu realiteit geworden.

 

Een aantal diploma's die ik heb behaald zijn;

 

Tandartsassistente, (Activiteiten)Begeleidster, Kindercoaching.

Ook heb ik andere opleidingen en cursussen gedaan die mij in mijn werk als coach ondersteuning kunnen geven.

 

 

 

Als geen ander

Natuur als heelmeester

Wandelcoaching

Carstenswijk 134

7916 VE Elim

Tel: 0630978324

info@praktijkalsgeenander.nl

www.praktijkalsgeenander.nl

 

Copyright © All Rights Reserved